Restoran “Stambolijski” u Nišu je koncipiran tako da se u njemu mogu održavati i poslovni skupovi i manja ili veća korporativna i porodična slavlja.


Ulaz

Kao prvi niški i drugi srpski restoran zasluženo okićen sa pet zvezdica, Restoran “Stambolijski” i u ovom domenu, kao i kada je klasična restoranska ponuda u pitanju, nudi uslugu vrhunskog kvaliteta, dostojnu kako sopstvenog renomea, tako i renomea gostiju i partnera sa stilom, koji mu poklanjaju poverenje uvereni u to da će događaj koji organizuju ovde proteći upravo onako kako su zamislili.

I da će i oni i njihovi gosti otići odavde ne samo zadovoljni što su ispunjena sva njihova očekivanja, već će se i iznova ovde vraćati sličnim povodima.

Prezentacije, promocije, banketi i slavlja

Osim u salama u prizemlju i na spratu Kuće Stambolijski, čiji su kapaciteti do 30 mesta u prizemlju i 60 na spratu, kada kalendar i vremenske prilike to dozvole, ovi skupovi se mogu održavati i u prelepoj bašti restorana, kapaciteta 120 mesta.

Za domaće i strane firme, predstavništva farmaceutskih kuća, osiguravajuća društva – za sve one kojima nije važno samo to što predstavljaju i promovišu, nego i u kakvom okruženju to čine, prvi izbor kada je Niš u pitanju je upravo Restoran “Stambolijski”.

Ako pomenutih pet zvezdica kojima se u Nišu niko drugi ne može pohvaliti, nije dovoljno za ilustraciju onoga što “Stambolijski” nudi, da napomenemo samo još nekoliko “detalja” koje ga čine jedinstvenim i neizostavnim pri izboru za organizaciju prezentacija i promocija, banketa, za obeležavanje jubileja ili praznika firme.

Šta još izdvaja Restoran Stambolijski:

Objekat se nalazi u najstrožem centru Niša, odmah uz pešačku zonu i vrlo je blizu svih važnih gradskih institucija:
– izvanredna, brza usluga, kvalifikovano i edukovano osoblje koje sa diskrecione udaljenosti prati šta se dešava i reaguje čim je to potrebno
– ambijent bez premca sa ukusno uređenim enterijerom koji odiše ukusom, prefinjenošću i luksuzom
– prelepa bašta – u centru grada, a zaštićena od gradske vreve i lišena opasnosti od ometanja od strane neželjenih namernika
– celokupan objekat, sve njegove vidljive i oku posmatrača nedostupne prostorije, jednako su kvalitetno opremljene, uredne i sređene, kao i one u kojima se skupovi održavaju
– mogućnost naručivanja keteringa ili organizovanja klasičnog ručka posle skupa
– ukusna hrana, sa ukusom tradicije ovog kraja ili po čuvenim receptima svetske kuhinje se priprema od namirnica vrhunskog kvaliteta
– po zahtevu organizatora skupova moguće je obezbediti i muziku, naravno, takođe u skladu s renomeom restorana: pop, džez, starogradska…
– svim zahtevima organizatora skupova moguće je izaći u susret

Krštenja, rođendani, jubileji

U Restoranu “Stambolijski” se takođe organizuju i proslave:
– bilo da su porodičnog karaktera: krštenja i dečiji rođendani, punoletstva, veridbe, venčanja i svadbe sa manjim brojem gostiju, godišnjice braka – pre svega srebrne i zlatne svadbe, odlazak u penziju
– bilo da su preduzeća u pitanju: godišnjice osnivanja ili početka rada, proslava nekih specijalnih događaja kao što su slava firme, jubileji ili dobijanje nekih nagrada i priznanja.

Ljubitelji kvalitetne, dobre muzike i isto tako kvalitetne, vrhunske hrane, koji cene i sve one detalje koji su sastavni deo ambijenta i pružene usluge, sve češće biraju Restoran “Stambolijski” za proslavu godišnica matura ili apsolviranja. U ambijentu bez premca, i uspomene se lakše i lepše evociraju.

Svi oni koji imaju stila i tragaju za prostorom u kojem će organizovati poslovni ili porodični skup adekvatan njihovim prefinjenim zahtevima i istančanom ukusu, ukoliko odaberu Restoran Stambolijski u Nišu, uveriće se i sami zašto je on zaslužio svaku od svojih pet zvezdica.

Za više detalja oko slobodnih termina posetite stranicu kontakt i proverite zašto je “Stambolijski” u Nišu zaslužio svaku od svojih pet zvezdica.

sampanjac

postavka-stola

svedski-sto