Ресторан „Стамболијски“ у Нишу је конципиран тако да се у њему могу одржавати и пословни скупови и мања или већа корпоративна и породична слава.


Ulaz

Као први нишки и други српски ресторан заслужено је окићен са пет звездица, Ресторан „Стамболијски“ у овом домену, као и када је класична ресторанска понуда у питању, нуди услугу врхунског квалитета, достојно како сопственог реномеа, тако и реномеа гостију и партнера са стилом, који му поклањају поверење уверени у то да ће бити догађај који организују овде заштиту управо онако како су замислили.

И да ће и они и њихови гости отишли одавде не само задовољни што су испунили сва њихова очекивања, већ ће се и изнова овде вратити сличним поводима.

Презентације, промоције, банкети и славља

Осим у салама у приземљу и на спрату Куће Стамболијски, чији су капацитети до 30 места у приземљу и 60 на спрату, када календар и временске прилике до дозволе, ови скупови се могу одржавати у прелепој башти, капацитета 120 места.

За домаће и стране фирме, представништва фармацеутских кућа, осигуравајућа друштва – за све оне којима није важно само то што представљају и промовишу, него и у каквом окружењу чине, први избор када је Ниш у питању је управо Ресторан „Стамболијски“.

Ако се поменутих пет звездица којима се у Нишу нико други не може похвалити, није довољно за илустрацију онога што „Стамболијски“ нуди, да напоменемо само још неколико „детаља“ које га чине јединственим и неизоставним при избору за организацију презентације и промоцију, банке, за обележавање јубилеја или празника фирме.

Шта још издваја Ресторан Стамболијски:

Објекат се налази у најстрожијем центру Нишa, одмах уз пешачку зону и врло је близу свих важних градских институција:
– изванредна, брза услуга, квалификовано и образовано особље које са дискреционе удаљености прати шта се дешава и реагује чим је то потребно
– амбијент без премца са укусно уређеним ентеријером који одише укусом, префињеношћу и луксузом
– прелепа башта – у центру града, заштићена од градских врева и лишена опасности од ометања од стране нежељених намерника
– целокупан објекат, све његове видљиве и оку посматране недоступне просторије, једнако квалитетно опремљене, уредне и сређене, као и оне у којима се скупови одржавају
– могућност наручивања кетеринга или организовања класичног ручка после скупа
– укусна храна, са укусом традиције овог краја или по чувеним рецептима светске кухиње се припремају од намирнице врхунског квалитета
– по захтеву организатора скупова могуће је обезбедити и музику, наравно, такође у складу са реномеом рестораном: поп, џез, староградска …
– свим захтевима организатора скупова могуће је изаћи у сусрет

Крштења, рођендани, јубилеји

У Ресторану “Стамболијски” се такође организују и прославе:
– било да су породичног карактера: крштења и дечији рођендани, пунолетства, веридбе, венчања и свадбе са мањим бројем гостију, годишњице брака – пре свега сребрне и златне свадбе, одлазак у пензију
– било да су предузећа у погледу: годишњице оснивања или почетка рада, прослава неких специјалних догађаја као што су слава фирме, јубилеји или добијање неких награда и признања.

Љубитељи квалитетне, добре музике и исто тако квалитетне, врхунске хране, који цене и све оне детаље који су саставни део амбијента и пружене услуге, све чешће бирају Ресторан „Стамболијски“ за прославу годишњице матуре или апсолвирања. У амбијенту без премца, и успомене се лакше и лепше евоцирају.

Сви они који имају стиле и трагају за простором у којем ће организовати пословни или породични скуп адекватан њиховим префињеним захтевима и истанчаним укусом, ако одаберу Ресторан Стамболијски у Нишу, увериће се и сами зашто је заслужио сваку од својих пет звездица.

За више детаља око слободних термина поставите страницу контакт и проверите зашто је „Стамболијски“ у Нишу заслужио сваку од својих пет звездица.

sampanjac

postavka-stola

svedski-sto