Pratite blog restorana Stambolijski ubuduće jer ću se potruditi da vas naučim kako da pripremate jela kao u najboljem restoranu, skrenuću vam pažnju na detalje po kojima se razlikuju najbolje kafane i naučiti trikovima kojima se služe najbolji kuvari Srbije.

Takodje, pokušat ću prikazati intrigantne detalje, predanost koja je potrebna za rad u restoranu i trud koji se ulaže kako bi se gostu pružilo najbolje iskustvo prilikom posete restoranu ili kafani.

Želja mi je da vas edukujem o kompleksnosti ugostiteljstva i da probudim smelosti da se okušate u svojim kućnim kuhinjama i u pripremi hrane za sebe i svoje voljene; da u vama podstaknem želju da probate nešto novo, neku novu kombinaciju ukusa za koju niste znali kakva čula budi, proizvod koji vam je do sada bio nepoznat, ili pak teksturu koju niste očekivali.

Pisaću vam sa ciljem da proširite palete ukusa i oplemenite svoje gastronomsko umeće.

Za vas,

Miroslav Bokarić Dipl. Inžinjer menadžmenta tehnologije hrane i gastronomije, kuvar u restoranu Stambolijski